Tilberedningstid 45 min
Sværhedsgrad Let
Hvad skal du bruge?
50 g hasselnødder
3 dl (150 g) grovvalsede havregryn
2½ dl (50 g) fuldkornsflakes
50 g mørk chokolade – min. 70 % kakaoindhold
3 spsk. (50 g) sirup
2 spsk. (40 g) appelsinmarmelade
½-1 tsk. stødt kanel
Sådan gør du
Hak nødderne groft
Rist nødder og havregryn på en tør pande under omrøring til grynene er lysebrune
Knus fuldkornsflakesene groft
Smelt chokoladen og rør sirup, marmelade og kanel heri
Bland ristede nødder og havregryn samt knuste flakes i chokoladeblandingen
Fordel massen i et bagepapirbeklædt fad ca. 18 x 18 cm
Stil formen tildækket 2 timer i køleskab
Skær pladen i 12 stykker
Pak evt. hver bar i husholdningsfilm hvis du vil medbringe dem til sport eller vandreture
Næringsindhold pr. stk.
Energi 547 kJ (131 Kcal)
Kulhydrater 20 g
Fedt 5 g
Protein 3 g