​​

Mysliruder

Tilberedningstid 15 min (eksklusiv 20 min bagetid)

Hvad skal du bruge?

½ dl (50 g) honning
½ dl (50 g) flydende margarine
2 dl (100 g) grovvalsede havregryn
½ dl (30 g) solsikkekerner
½ dl (30 g) hørfrø
½ dl (30 g) sesamfrø
½ dl (30 g) græskarkerner
1 spsk. tørrede tranebær
1 dl (60 g) hvedemel
1 tsk. kanel
1 tsk. bagepulver
1 dl (100 g) græsk yoghurt 2 % / skyr

Sådan gør du

  1. Bland flydende margarine og honning sammen
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser
  3. Rør dejen sammen og rul den ud mellem 2 stk. bagepapir (ca. 20 x 30 cm)
  4. Bag i ca. 20 min ved 200° C i alm. ovn eller 160° C i ca. 15-20 min i varmluftsovn
  5. Afkøl kagen og skær den ud i 24 stykker

Tips & idéer

Mysliruderne kan medbringes på arbejde/skole og spises som mellemmåltid

Næringsindhold pr. stk.

Energi 294 kJ (70 Kcal)
Kulhydrater 8 g
Fedt 4 g
Protein 2 g


Redaktør