Tilberedningstid 20-30 min
Sværhedsgrad Let
Hvad skal du bruge?
300 g grønne stikkelsbær
300 g æbler
4 dl vand
1 stang vanilje
Flydende sødemiddel svarende til 300 g sukker (ca. 37 g sødemiddel)
1 tsk. geleringsmiddel til marmelade
Evt. 1 tsk. flydende konserveringsmiddel for at forlænge holdbarheden
Sådan gør du
- Kog stikkelsbær, æbler og finthakket vaniljestang i vandet indtil stikkelsbærrene sprænger
- Mos æbler og bær let med en gaffel eller en stavblender
- Bland geleringsmiddel med lidt sukker. Følg anvisningen på pakken og tilsæt geleringsmiddel
- Tilsæt konserveringsmiddel
- Kom marmeladen på rene glas
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1134 kJ (273 Kcal)
Kulhydrater 66 g
Fedt 2 g
Protein 3 g