Tilberedningstid 20 min.
Hvad skal du bruge?
1 moden mango
3 avocado
½ citron, saften af
¼-½ tsk. stødt chilipulver
salt
Sådan gør du
- Skræl mangoen og skær kødet fra stenen
- Del avokadoerne på langs, fjern stenene og skrab avokadokødet ud med en spiseske
- Blend mango og avokado med citronsaft, chilipulver og lidt salt
- Smag saucen til
Forslag til tilbehør
Denne sauce kan også spises som smørepålæg på knækbrød eller serveres til fiskepaté eller som dipsauce til kogte grøntsager fx gulerodsstave eller broccoli- og blomkålsbuketter.
Tips & idéer
Chilipulver kan erstattes af 5-8 dråber tabascosauce eller af ½-1 finthakket frisk rød chili
Næringsindhold pr. portion
Energi 825 kJ (195 Kcal)
Kulhydrater 17 g
Fedt 15 g
Protein 2 g Næringsindhold pr. 100 g
Energi 580 kJ (140 Kcal)
Kulhydrater 12 g
Fedt 11 g
Protein 1 g