Broccolisuppe

Tilberedningstid 30 min
Sværhedsgrad lav

Opskriften er til 6 personer.

Hvad skal du bruge?

2 broccoli
1 squash
1,5 liter vand
2 bouillonterninger
1,5 dl madlavningsfløde

Sådan gør du

  1. Skær grøntsagerne ud i grove stykker inklusiv broccolistængler fraskåret blade
  2. Kom vandet i en gryde med bouillonterninger og bring i kog
  3. Tilsæt grøntsagerne og kog 5-10 minutter, indtil grøntsagerne er møre
  4. Sæt et dørslag op i en skål og hæld grøntsagerne i, så grøntsags kogevandet bliver i skålen
  5. Kom halvdelen af grøntsagerne og halvdelen af madlavningsfløden i blenderen
  6. Blend så puréen bliver glat, hæld puréen i gryden og gentag med anden halvdel af portionen
  7. Hæld grøntsags kogevandet ned i gryden med puréen og rør suppen jævn
  8. Varm suppen langsomt op

Forslag til tilbehør

Fuldkornsbrød eller ristet rugbrød. Næringsberegningen er eksklusiv brød.

Næringsindhold pr. portion (eksklusiv tilbehør)

Energi 370 kJ (88 Kcal)
Kulhydrater 8 g
Fedt 4 g
Protein 6 g


Redaktør