Tilberedningstid 50 min
Sværhedsgrad Let
Opskriften er til 8 personer
Hvad skal du bruge?
1,5 liter vand
1 bouillonterning
½ (300 g) knoldselleri
3 store (300 g) kartofler
2 dl udblødte kikærter eller 1 dåse kikærter (240 g drænet vægt)
3 fed hvidløg
3 stilke frisk timian eller 2 tsk. tørret timian
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
Peber
1 citron
2 dl frosne ærter
Karse
Sådan gør du
- Skræl og skær knoldselleri og kartofler i mindre stykker og kom dem i en gryde
- Tilsæt kikærter, hvidløg, krydderier og bouillon
- Dæk grøntsagerne med vand og kog dem møre
- Blend suppen og kog suppen op igen
- Smag suppen til med citronsaft og eventuelt lidt salt og peber
- Pynt suppen med grøntsager f.eks. optøede ærter og karse
Forslag til tilbehør
Fuldkornsbrød eller ristet rugbrød. Næringsberegningen er eksklusiv brød.
Tips & idéer
Læs også om tilberedning af tørrede bælgfrugter
Næringsindhold pr. portion (310 g) eksklusiv brød
Energi 623 kJ (148 Kcal)
Kulhydrater 27 g
Fedt 2