Tilberedningstid 1 time og 15 min
Sværhedsgrad Let
Hvad skal du bruge?
700 g gulerødder
1 stort (100 g) løg
1 spsk. fintrevet frisk ingefær
125 g røde linser
1 spsk. olivenolie
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
Peber
2 grøntsags bouillonterninger
1,3 liter vand
200 g porre
Sådan gør du
- Skræl og skær gulerødder og løg i mindre stykker og riv ingefæren
- Varm olien op i en gryde og sautér løg, ingefær, gulerødder og linser heri
- Tilsæt krydderier, bouillon og vand og lad det småsimre under låg i ca. 30 min
- Blend suppen og smag den til med peber og eventuelt salt
- Skær porre i små ringe og kom porre ringene i kogende vand i 2 min
- Pynt suppen med de kogte porre ringe
Forslag til tilbehør
Serveres med fuldkornsbrød eller rugbrød. Næringsberegningen er eksklusiv brød.
Næringsindhold pr. portion (310 g) (eksklusiv brød)
Energi 530 kJ (125 Kcal)
Kulhydrater 22 g
Fedt 3 g