Tilberedningstid 60 min
Sværhedsgrad Middel
Opskriften er til 8 personer.
Hvad skal du bruge?
2 store løg
200 g gulerødder
300 g jordskokker
200 g røde linser
2 spsk. rapsolie
1,5 liter vand
1 spsk. grønsagsbouillonterning
Peber
Friske krydderurter f.eks. purløg, bredbladet persille eller koriander
Sådan gør du
- Skræl gulerødder og løg og skrub jordskokkerne rene under koldt vand
- Skær grøntsagerne i mindre stykker og skyl linserne
- Svits løgene klare i rapsolien i en gryde
- Tilsæt gulerødder, jordskokker, linser, vand og grønsagsbouillon i gryden og kog ca. 20 min
- Blend suppen og smag til med ekstra peber og eventuelt lidt salt
- Portionsanret suppen med hakkede friske krydderurter
Forslag til tilbehør
Fuldkornsbrød f.eks. Grovbrød med byg og havreflager eller rugbrød.
Næringsindhold pr. portion (306 g) (eksklusiv brød)
Energi 713 kJ (170 Kcal)
Kulhydrater 25 g
Fedt 5 g
Protein 8 g