Et godt netværk

​Et godt netværk privat, på arbejde, med sundhedsprofessionelle, og måske med andre med type 1 diabetes, kan betyde meget for, at du trives i dit liv med diabetes.

Du har nemmere ved at få hjælp til at løse væsentlige problemstillinger i dit liv med diabetes, hvis du ved, hvor du kan få hjælp, sparring og erfaringer fra andre.

Forskning viser, at det kan betyde meget for et menneske med en kronisk sygdom at dele erfaringer og bekymringer med andre. Det er også godt at dele helt konkrete forslag til, hvordan man kan håndtere situationer i hverdagen med diabetes.


Tag din pårørende med på Steno

På Steno er du altid velkommen til at invitere en af dine pårørende til den ambulante konsultation, hvis du ønsker det. Så har du bagefter en at tale med om budskaber og konklusioner fra konsultationen.

Steno tilbyder også forskellige typer af kurser, hvor du kan møde andre med diabetes og få opdateret din viden. Der kan I også udveksle erfaringer og gode ideer til livet med diabetes. Se aktuelle kurser


Mød andre med type 1-diabetes

Diabetesforeningen har forskellige netværk og et debatforum, hvor du kan udveksle erfaringer med andre med diabetes. Desuden kan du finde forskellige diabetesgrupper på Facebook .

Redaktør