Hvilke ting skal puttes i tidskapslen til det nye SDCC

Vi inviterer alle personer med diabetes og medarbejdere på SDCC til at komme med ideer til, hvilke effekter, der skal med i grundstenen i vores nye center.

Vent...

Ved en grundstensnedlæggelse bliver en grundsten med kasse indeholdende forskellige symbolske effekter støbt ind i muren på byggeriet. Grundstenen kan ses som en slags tidskapsel – en meddelelse til fremtiden om os i 2019, om livet med diabetes og behandlingen i dag og de muligheder vi ser i det nye byggeri., og hvad det har betydning for os i 2019. 
 

Har du en god ide til, hvad der skal med i grundstenen i vores nye center, så send gerne dit forslag senest den 20. marts 2019 kl. 10.

Forslag til effekter til grundstenen må ikke være større, end de kan passe ned i grundstenskassen, som har disse dimensioner: længde 40 cm x højde 40 cm x dybde 15 cm. Der skal være tale om genstande, som er mulige at fremskaffe inden grundstensnedlæggelsen. Grundstenskassens størrelse sætter begrænsninger for, hvor mange genstande, der kan være i kassen. Efter deadline vil brugergruppen på SDCC være med til at vælge, hvilke ting, der skal med i kassen.   

Om grundstensnedlæggelsen

Grundstensnedlæggelsen foregår ved en ceremoni, hvor grundstenen med de valgte effekter bliver indmuret i muren ved indgang syd. Ceremonien finder sted den 30. april kl. 11-13 på selve byggegrunden ved Herlev Hospital.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor