Dit ophold i klinikken

​Praktisk information om dit besøg i klinikken.

Gode råd, når du kommer hos os

Efter et forår med corona åbner vi nu op for flere konsultationer på SDCC, og det betyder, at vi bliver flere i venteområdet. Derfor har vi udarbejdet disse anbefalinger:

  • Kom så tæt på det aftalte tidspunkt som muligt.
  • Du er velkommen til at tage en ledsager med, men overvej om det er nødvendigt. Er der mange i venteområdet, vil vi måske bede ledsageren om at vente udenfor.
  • Har du ventetid mellem konsultationer, og er vejret godt, kan du benytte vores grønne områder, hvor vi har sat telte op.
  • Husk at du kan få udleveret en maske i receptionen, hvis du ønsker det.
  • Husk de gode råd om afstand og håndsprit.
  • Ring meget gerne til os, hvis du er utryg ved at møde op, så vi kan finde en løsning. Vores hovednummer er 39 68 08 00.

​Gratis adgang til internet

Du kan koble dig på det trådløse netværk "RegHGaest". Opret dig som bruger med din e-mail og få tilsendt en adgangskode. Adgangen virker i 7 dage.

  1. Vælg RegHGaest under trådløse netværk på din mobil, pc eller tablet.
  2. Åbn Internettet
  3. Indtast dine oplysninger og log på

Mobiltelefon

Undlad venligst mobilsamtaler i venteområdet.

Oversigt over området

Ambulante behandlinger foregår i klinikken i bygning NSA.
Forskningsenheden ligger i bygning NSH
Se kort

Rygning

Steno Diabetes Center Copenhagen er røgfrit. Det er ikke tilladt for patienter, pårørende eller personale at ryge indenfor eller på udendørsarealerne.

Ventetid

Der kan desværre opstå ventetid, men vi gør, hvad vi kan for at overholde tiden. Du kan bruge ventetiden til at finde ud af, hvad du vil tale med din behandler om.


Redaktør