Temaaften: Skulderproblemer relateret til diabetes

​​Aftenens tema er skulderproblemer relateret til diabetes. Aftenens oplægsholdere er Michael Rindom Krogsgaard, som er professor i idrætstraumatologi og artroskopi på Bispebjerg Hospital/Københavns Universitet og Claus Hjort Jensen, der er overlæge på Håndkirurgisk afdeling på Gentofte Hospital, som i sit oplæg vil tale om den diabetiske hånd med fokus på Dupuytrens kontrakturer.  ​

Tidspunkt Ikon
Dato: 09-02-2022
Tid: 19:00 - 21:30
Sted
SDCC (indgang syd), Borgmester Ib Juuls Vej 89, Herlev.
Eller delt​​ag on-line via dette link til hjemmesiden
Tilmelding

​Tilmelding påkrævet til fysisk fremmøde.

​​

​​Mange med diabetes gennem flere år oplever at få problemer med især skuldrene. Men også hånd-, finger- og fodled kan volde problemer med oplevelser som stivhed og smerter. Det er sjældent emner, der fylder meget i mødet mellem bruger og behandler – eller i forskningen. Men de fylder meget i mange brugeres hverdag.

Michael Rindom Krogsgaard er professor i idrætstraumatologi og artroskopi på Bispebjerg Hospital/Københavns Universitet. Han har blandt meget andet interesseret sig for sk​ulderproblemer relateret til diabetes.

Claus Hjort Jensen er overlæge på Håndkirurgisk afdeling på Gentofte Hospital og vil i sit oplæg tale om den diabetiske hånd med fokus på Dupuytrens kontrakturer.  ​​

Program

Efter aftenens oplæg er der pause med kaffe og te, hvor du  kan møde andre mennesker med diabetes og frivillige fra Diabetesforeningen. Efter pausen vil der være mulighed for at stille uddybende spørgsmål til oplægsholderne.

Temaaftenerne er for alle – personer med diabetes, pårørende, fagpersoner og andre interesserede. Kom og bliv klogere. Du kan vælge bare at lytte, men der bliver også rig mulighed for at stille spørgsmål.

Involvering af brugere er et omdrejningspunkt på SDCC, og temaerne til disse aftener tager derfor afsæt i ønsker fra brugerne.

Temaaftenerne afholdes i samarbejde med Diabetesforeningen.

Tilmelding

Ønsker du at deltage med fysisk fremmøde, skal du tilmelde dig via denne formular​
Ønsker du at deltage virtuelt, hjemmefra ved din PC/tablet, deltager du via dette link til live-optagelser


Redaktør