Lise Nørgaard bliver kommunikationsrådgiver på Steno Diabetes Center Copenhagen

​Pressekonsulent på Herlev Gentofte Hospital, Lise Nørgaard, er ansat som kommunikationsrådgiver til at bistå med profileringen af Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) og satsningens mange innovative resultater.

SDCC har ansat Lise Nørgaard som kommunikationsrådgiver til at bistå med branding og profilering af SDCC, samt til at understøtte den eksterne og interne kommunikation og samarbejdet med eksterne nationale og internationale samarbejdspartnere.

”Lise Nørgaard har en meget bred erfaring inden for pressearbejde med indsalg af nyheder til medierne, og hvor hun har håndteret regionens sager i medierne meget professionelt, ” siger centerdirektør på SDCC Allan Flyvbjerg. Vi har i ansættelsen også lagt vægt på Lises store erfaring med strategi- og rådgivningsarbejde og de samarbejder hun har med kommunikationsafdelinger på Københavns Universitet, i patientforeninger og i medierne generelt.

Lise Nørgaard er uddannet journalist og arbejdede de første år for Bonniers og sidenhen Aller, inden hun i 2007 blev kommunikationschef i Astma-Allergi Danmark. I 2016 fik hun ansættelse på Herlev Gentofte Hospital som pressekonsulent. Her har hun løftet en bred vifte af kommunikationsopgaver blandt andet formidling af forskningsresultater til borgere og branding af forskere, men også håndtering af sager som Sundhedsplatformen og 1813 i pressen.

Lise Nørgaard tiltræder stillingen den 1. december 2017.


Redaktør