Stenoforskere nomineret til pris for bedste kongres

​Forskere på Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er nomineret til en pris for bedste kongres 2016 af Københavns Kongres og Event Award.

Hvert år uddeler Københavns Kongres og Event Award fire priser i forskellige kategorier til danske værter og arrangører, som har afholdt internationale kongresser og sportsbegivenheder i København. Forskere på SDCC er nomineret i kategorien "Årets kongresvært for kongresser med mindre end 1.000 deltagere".

Forskerne fra forskningsgruppen Diabetes Management var i december værter for kongressen ”Modern Approaches to Diabetes – Self Management and Prevention”, der tiltrak 105 deltagere fra hele verden. I begrundelsen for nomineringen fremhæves deres høje faglige niveau, engagement og originalitet i forhold til indhold og form. Eksempelvis bidrog de forskellige workshops med videnskabeligt output og løsninger, der kan forbedre livet for personer med diabetes. 

Det internationale forskningscenter Leicester Diabetes Research Unit var medværter på kongressen i egenskab af den samarbejdsrelation som de har med forskerne på SDCC i vidensmiljøet  ”Alliance for Diabetes Self-Management and Prevention”

Kongressen er nomineret sammen med to andre kongresser i denne kategori. Vinderne bliver offentliggjort den. 19. april på Københavns Rådhus.

Læs mere på Københavns Kongres og Event Awards hjemmeside


Redaktør