Covid-19 forsinker byggeriet af Det nye SDCC

​Covid-19 relaterede forsinkelser udsætter tidspunktet for færdiggørelse af Det nye SDCC med knapt 6 måneder. Dermed bliver aflevering af byggeriet udskudt til medio juni 2021 med forventet ibrugtagning til medio september 2021.

Vent...

Nøglerne til Det nye SDCC ved Herlev Hospital skulle være overdraget til SDCC den 23. december 2020, og forventningen var at det nye hospital kunne tages i brug den 1. april 2021. Det har Covid-19 krisen ændret på.

"Der har været god fremdrift i byggeriet, som skød planmæssigt frem indtil Covid-19 krisen i foråret", siger direktør Allan Flyvbjerg ". De forsinkelser vi nu står overfor, relaterer sig primært til denne krise, og derfor tror jeg ikke at det kommer som en stor overraskelse for mange, at tidsplanen for vores byggeri nu også påvirkes".

På grund af Covid-19 har der blandt andet været problemer med forsinkede leverancer til dele af byggeriet.

"Det er svære betingelser entreprenørerne arbejder under i denne tid. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi må udsætte indflytningen, for vi er mange, både medarbejdere og personer med diabetes, som glæder os til at tage det nye hus i brug. Men det er nu engang sådan det er og det tager vi naturligvis til efterretning", udtaler Allan Flyvbjerg.
 

Lejemålet på matriklen på Niels Steensens Vej er allerede forlænget til 1. oktober 2021, ligesom det er aftalt med Gentofte Hospital at de vil kunne huse type 2-diabetesklinikken indtil udflytningstidspunktet.

Prognosen for aflevering af Det nye SDCC er nu fastsat til medio juni 2021, med ibrugtagning medio september 2021.

 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor