Diabeteskonference styrker samarbejdet på tværs af sektorer

​Målt på faglige diskussioner, deling af ny viden og antallet af deltagere var National Diabeteskonference en succes. Og vi er klar til at gentage den i 2019, siger arrangørerne.

Vent...

​National diabeteskonference, som fandt sted 1. november i København, var kendetegnet ved stor og bred faglig deltagelse og et livligt rum for netværk.

Ulla Bjerre-Christensen er uddannelseschef ved Steno Diabetes Center Copenhagen og har stået med hovedansvaret for at arrangere diabeteskonferencen. Hun ser tilbage på dagen med tilfredshed.

"Jeg synes, vi opnåede det vi ville; at samle fagpersoner, som arbejder med diabetes i forskellige sektorer og få dem til at tale sammen og samtidig præsentere den nyeste viden om diabetes. Mit indtryk er, at vi gav mulighed for at udveksle viden og skabe netværk på tværs. Det er med til at styrke diabetesbehandlingen, og det er meningen med det hele", siger Ulla Bjerre-Christensen.

Hun er klar til at gentage succesen i 2019.

"Der er ingen tvivl om, at en konference som denne styrker det nationale samarbejde om diabetes. Derfor stiller vi os gerne til rådighed for en gentagelse til næste år, hvis der er opbakning fra vores kolleger i de øvrige Steno Diabetes Centre", siger Ulla Bjerre-Christensen.

 

Mød uddannelseschef Ulla Bjerre-Christensen og sygeplejerske Helle Ørnsvig Nielsen fra Vital Horsens i Horsens Kommune.

VIDEO:

 

Mærk stemningen. Fotograf Lizette Skotbo Kabré fangede øjeblikke fra National Diabeteskonference 1. november 2018:

Præsentationer fra National Diabeteskonferencen er tilgængelige på SDCC's kursusportal (for deltagere af konferencen) eller ved henvendelse til kursusadministrator Anette Laursen: 30 91 33 26, e-mail: anette.vibeke.laursen@regionh.dkanette.vibeke.laursen@regionh.dk 

 

 

 

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor