SDCC introducerer Åben Forskning – et kig ind i diabetesforskningsverdenen

​SDCC har gang i masser af spændende forskning, men hvad handler den nye forskning om? Hvilke områder er forskerne optaget af, hvor kan der være ’breaking news’ på vej, og hvem er de kommende års forskningsresultater relevante for? Det vil man kunne få et indblik i på Åben Forskning - et nyt tilbud, som SDCC introducer til alle interesserede i diabetesområdet.

Vent...

Fra venstre ​Inger, Karoline. Signe, Jonas, Claudia (bruger) og Ajenthen.

"Vi har med Åben Forskning efterkommet et ønske fra vores brugergruppe, som gerne vil vide mere om, hvad der sker i diabetesforskningen, " siger Louise James, der er i projektmedarbejder i brugerinvolveringsprogrammet på SDCC. " Dette arrangement er derfor planlagt i samarbejde med brugergruppen. "

SDCC planlægger at afholde Åben Forskning to gange om året, hvor forskere holder oplæg om deres forskning ved en forskningsstation. Derefter kan deltagerne få en snak med forskerne om deres projekt og forventninger til det. 

Den første Åben Forskning afholdes den 7. januar kl. 17-19.30 med forskere fra RESET-studiet, Diabetes Technology og Face-it studiet.

Se program og hvordan du tilmelder dig.

Arrangementet er derfor åbent for alle – både dig, der har diabetes og er tilknyttet SDCC, er tilknyttet andet behandlingssted, er pårørende eller på anden måde er interesseret i området. Det er gratis at deltage, og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor