Vi vil gerne høre din mening

​Besøger du et af regionens hospitaler i perioden fra august til og med oktober 2020? Så modtager du måske et spørgeskema med digital post eller almindelig post i løbet af efteråret. Vi håber, at du vil besvare spørgeskemaet.

Vent...

Du har en særlig viden om, hvordan det er at komme til behandling på SDCC og hvad der er vigtigt for dig. Dine erfaringer hjælper os med at forbedre kvaliteten, og måden vi kommunikerer på. Derfor har vi brug for så mange input og ærlige meninger som muligt.

I spørgeskemaet kan du svare på spørgsmål om, hvad du synes, der fungerer godt, og hvad du ønsker, der kunne laves om. Dine svar bliver behandlet fortroligt.

Om undersøgelsen

Det er Danmarks fem regioner, der står bag spørgeskemaet, som bliver sendt til ca. 250.000 patienter fra alle landets offentlige sygehuse og til patienter, som har modtaget behandling på privathospital efter reglerne om udvidet frit sygehusvalg.


De borgere, der modtager et spørgeskema, har enten været indlagt eller i ambulant behandling i perioden fra 1. august - 31. oktober 2020, og de er udtrukket tilfældigt via Landspatientregisteret.

Læs mere om Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP) på www.patientoplevelser.dk/lupRedaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor