Vores it-systemer opgraderes i den kommende weekend

​Vores it-systemer opgraderes den 2. februar 2019, og det kan betyde ekstra ventetid. Vi bestræber os på, at alle, der kommer i klinikken vil mærke så lidt til det som overhovedet muligt.

Vent...

I lighed med de øvrige hospitaler i regionen, så får SDCC den 2. februar 2019 en ny version af Landspatientregistret; sundhedsvæsenets vigtigste register. Opgraderingen er en national forpligtelse og gælder alle landets hospitaler. Hospitalet får samtidig en ny version af Sundhedsplatformen – ligesom de øvrige hospitaler i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Tryghed for patienter

Opgraderingen foretages i en weekend, så det giver mindst mulig forstyrrelse. Der kan dog opstå tekniske problemer, ligesom læger, sygeplejersker og patientkoordinatorer skal vænne sig til nye måder at arbejde på. Det kan derfor give ekstra ventetid.

Hvis du har spørgsmål

Hvis du er i tvivl om noget, er du naturligvis velkommen til at kontakte den afdeling, du er tilknyttet.

Læs mere om opgraderingen

Min Sundhedsplatform opgraderes også

Min Sundhedsplatform får nyt design. Det skal gøre det lettere at finde rundt på siden – men det betyder, at du ikke har mulighed for at logge på Min Sundhedsplatform d. 2. februar fra kl. 3 til kl. 19.

Hvis du ikke kender Min Sundhedsplatform, kan du læse om den på denne side.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor