Coronavirus: Information til dig, der går på SDCC

​Vi har fortsat fokus på at forebygge smitte med coronavirus på SDCC. På denne side kan du læse om de tiltag, vi har iværksat og finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi har fået om diabetes og coronavirus. 

Husk, at du ikke må møde op med feber, hoste, synkebesvær, vejrtrækningsbesvær eller hovedpine.​ 
Sådan forebygger vi smitte i klinikken

Coronavirus vil i mange måneder frem påvirke vores dagligdag, og derfor noget, som vi skal forholde os til, hvor mennesker mødes. På SDCC vil vi gerne fastholde tilbuddet om, at nogle konsultationer kan foregå uden fremmøde. For at telefonkonsultationen kan være så udbytterig som mulig kræver det en måling af HbA1c (dit langtidsblodsukker) og dine egne blodsukkermålinger.  Undtaget er dog din årlige status, som altid vil være med fremmøde. Hold øje med dine mødeindkaldelser og informationen i dem. 

Der vil fortsat være pres på vores ventearealer, og vi skal være gode til at passe på hinanden og undgå smitte. Vi har derfor nogle råd til dig, når du møder op i klinikken:

  • Kom så tæt på det aftalte tidspunkt som muligt, når du har en tid hos os.
  • Du er velkommen til at tage en ledsager med, men overvej gerne, om det er nødvendigt. Er der mange i venteområdet, vil vi måske bede ledsageren om at vente udenfor.
  • Har du ventetid mellem konsultationer, og er vejret godt, har du mulighed for at sætte dig udenfor i vores grønne områder, hvor vi har sat telte op.
  • Husk at du kan få udleveret en maske i receptionen, hvis du ønsker det.
  • Husk de gode råd om at holde afstand og bruge håndsprit.
  • Kontakt os meget gerne, hvis du er utryg ved at møde op, så vi kan finde en løsning.

Læs også, hvordan vi forebygger smitte i øjenklinikken, hvor der kan være tæt kontakt. 
Ingen adgang, hvis du har symptomer

Gå IKKE ind på SDCC, hvis du føler dig syg – og fx har ondt i halsen, muskelsmerter, tør hoste og feber. Du skal have været uden symptomer i 48 timer.
Læs anvisninger fra Region Hovedstaden

Redaktør