Sellerifrikadeller

Tilberedningstid 40 min
Sværhedsgrad ”Let”

 

Hvad skal du bruge? 

½-¾ knoldselleri (500 g skrællet vægt)
120 g revet ost 30+
120 g rasp
3 æg
1 tsk. groft salt
Peber

2 spsk. olie eller flydende margarine til stegning

Sådan gør du 

1. Skræl sellerien
2. Riv halvdelen af sellerien groft og den anden halvdel fint
3. Bland den revne selleri med æg, rasp, ost, salt og peber
4. Sæt farsen tildækket i køleskab 10-15 min.
5. Form farsen til 8 frikadeller og steg dem gyldne i olien – 4-5 min på hver side 


Forslag til tilbehør

En dejlig salat af perlebyg eller rugbrød og en æble- og hvidkålssalat passer godt som tilbehør til sellerifrikadellerne. 

Næringsindhold pr. portion (2 stk.)

Næringsberegnet uden tilbehør  
Energi 1450 kJ (345 Kcal)
Kulhydrater 30 g
Fedt 11 g
Protein 19 g


Redaktør