Fedtfattig tunsalat i amagersanwich

Tilberedningstid 20 min.
Sværhedsgrad Let

Hvad skal du bruge?

2 ds. tun i vand (a’ 185 g pr dåse)
2 spsk. løg
4 spsk. mayonnaise
4 spsk. yoghurt naturel 0,5 %
4 spsk. kapers
2 tsk. salt
½ tsk. peber
4 skiver rugbrød
4 skiver fuldkornsbrød

Sådan gør du

1. Dræn tunen for vand
2. Hak løg meget fint
3. Rør mayonnaise med yoghurt, smag til med salt, peber og hakket løg
4. Vend kapers og tun i mayonnaisen
5. Fordel tunsalaten på 4 skiver fuldkornsbrød og læg herefter rugbrød oven på salaten. Skær sandwichene i trekanter

Inspiration til andre retter med tun

Tunfrikadeller

Næringsberegning

Næringsindhold pr. stk. sandwich (127 g pr. stk.)
Energi 950 kJ (227 Kcal)
Kulhydrater 25 g
Fedt 8 g
Protein 16 g


Redaktør