Avokado-mango dipsauce

Tilberedningstid 20 min
Sværhedsgrad Let
 

Hvad skal du bruge?

1 moden mango
3 avocado
½ citron, saften af
¼-½ tsk. stødt chilipulver
salt

Sådan gør du

1. Skræl mangoen og skær kødet fra stenen 
2. Del avokadoerne på langs, fjern stenene og skrab avokadokødet ud med en spiseske
3. Blend mango og avokado med citronsaft, chilipulver og lidt salt
4. Smag saucen til

Forslag til tilbehør

Denne sauce kan også spises som smørepålæg på knækbrød eller serveres til fiskepaté eller som dipsauce til kogte grøntsager fx gulerodsstave eller broccoli- og blomkålsbuketter.

Tips & idéer

Chilipulver kan erstattes af 5-8 dråber tabascosauce eller af ½-1 finthakket frisk rød chili

Næringsindhold pr. portion

Energi 825 kJ (195 Kcal)
Kulhydrater 17 g
Fedt 15 g
Protein 2 g  

Næringsindhold pr. 100 g 

Energi 580 kJ (140 Kcal)
Kulhydrater 12 g
Fedt 11 g
Protein 1 g

 


 


 

Redaktør