Peberfrugtsauce

Tilberedningstid 30 min 
Sværhedsgrad Middel

 

Hvad skal du bruge? 
2 tsk. rapsolie eller flydende margarine
1 mellemstort løg 
2 fed hvidløg
2 røde peberfrugter
2 dl hønse- eller grøntsagsbouillon
Salt og peber

Sådan gør du 
1. Skræl løget og skær det i tynde skiver
2. Skyl peberfrugterne, tag kernerne ud og skær dem i skiver
3. Pres eller hak hvidløg fint
4. Svits løg, hvidløg og peberfrugter i olien under omrøring ved svag varme 8-10 min
5. Tilsæt bouillonen, bring den i kog og lad blandingen simre 3-5 min 
6. Køl blandingen lidt af og hæld den i blenderen – eller brug en stavblender direkte i gryden
7. Blend blandingen til en jævn sauce og smag til med salt og peber

Forslag til tilbehør 
Kan serveres til alle former for kød, fjerkræ og fisk      

Næringsindhold pr. portion
Energi 260 kJ (62 Kcal)
Kulhydrater 9 g
Fedt 2 g
Protein 2 g

Redaktør