Chokoladebarer

Tilberedningstid 45 min
Sværhedsgrad Let
 

Hvad skal du bruge?

50 g hasselnødder
3 dl (150 g) grovvalsede havregryn
2½ dl (50 g) fuldkornsflakes
50 g mørk chokolade – min. 70 % kakaoindhold
3 spsk. (50 g) sirup
2 spsk. (40 g) appelsinmarmelade
½-1 tsk. stødt kanel

Sådan gør du

1. Hak nødderne groft
2. Rist nødder og havregryn på en tør pande under omrøring til grynene er lysebrune
3. Knus fuldkornsflakesene groft
4. Smelt chokoladen og rør sirup, marmelade og kanel heri
5. Bland ristede nødder og havregryn samt knuste flakes i chokoladeblandingen
6. Fordel massen i et bagepapirbeklædt fad ca. 18 x 18 cm 
7. Stil formen tildækket 2 timer i køleskab
8. Skær pladen i 12 stykker
9. Pak evt. hver bar i husholdningsfilm hvis du vil medbringe dem til sport eller vandreture  


Næringsindhold pr. stk.

Energi 547 kJ (131 Kcal)
Kulhydrater 20 g
Fedt 5 g
Protein 3 g


 

Redaktør