Broccolisuppe

Tilberedningstid 30 min
Sværhedsgrad lav

Opskriften er til 6 personer.

Hvad skal du bruge?

2 broccoli
1 squash
1,5 liter vand
2 bouillonterninger
1,5 dl madlavningsfløde

Sådan gør du

  1. Skær grøntsagerne ud i grove stykker inklusiv broccolistængler fraskåret blade
  2. Kom vandet i en gryde med bouillonterninger og bring i kog
  3. Tilsæt grøntsagerne og kog 5-10 minutter, indtil grøntsagerne er møre
  4. Sæt et dørslag op i en skål og hæld grøntsagerne i, så grøntsags kogevandet bliver i skålen
  5. Kom halvdelen af grøntsagerne og halvdelen af madlavningsfløden i blenderen
  6. Blend så puréen bliver glat, hæld puréen i gryden og gentag med anden halvdel af portionen
  7. Hæld grøntsags kogevandet ned i gryden med puréen og rør suppen jævn
  8. Varm suppen langsomt op


Forslag til tilbehør

Fuldkornsbrød eller ristet rugbrød. Næringsberegningen er eksklusiv brød.

Næringsberegning

Næringsindhold pr. portion (eksklusiv )
Energi 370 kJ (88 Kcal)
Kulhydrater 8 g
Fedt 4 g
Protein 6 g


Redaktør