Paprikasuppe

Tilberedningstid 45 min
Sværhedsgrad Let
 

Hvad skal du bruge?

2 porrer
2-3 stængler (100 g) bladselleri
2 røde peberfrugter
1 spsk. olivenolie
1 spsk. paprika
1 grøntsags bouillonterning
1 liter vand
4 bøftomater eller en 1 dåse flåede tomater
2 dl yoghurt naturel eller græsk yoghurt 2 %
1 spsk. revet peberrod


Sådan gør du

1. Rens grøntsagerne
2. Skær porrerne i tynde ringe, sellerien i små tern og peberfrugten i strimler
3. Svits grøntsagerne i en gryde med olien
4. Skær tomaterne i kvarte
5. Tilsæt paprika, bouillonterning, vand og tomater
6. Lad suppen simre i 10-15 min
7. Portionsanret suppen med en klat yoghurt og lidt reven peberrod på hver tallerken
 

Forslag til tilbehør

Fuldkornsbrød eller rugbrød. Næringsberegningen er eksklusiv brød

Næringsindhold pr. portion (eksklusiv brød)

618 kJ (148 Kcal)
Kulhydrater 18 g
Fedt 6 g
Protein 6 g 

 

Redaktør