Temaaftener på SDCC

Som en del af arbejdet med brugerinvolvering kan du nu komme til temaaftener på Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC). Her vil forskellige emner om diabetes være i fokus, og du kan selv komme med ønsker til emner til kommende temaaftener.

Når man lever, kender en eller arbejder med diabetes, dukker der naturligt mange spørgsmål op. Om sygdommen, behandling eller ny forskning om diabetes.
De spørgsmål vil SDCC gerne hjælpe med at svare på.

Hver tredje måned holder vi en temaaften, hvor der vil være et fagligt oplæg og efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderen. Du har også mulighed for at møde frivillige fra Diabetesforeningen i pausen.

Alle kan deltage

Temaaftenerne på SDCC er åbne for alle – personer med diabetes, pårørende, fagpersoner og andre interesserede. Vi livestreamer fra hver temaaften, så du kan følge med hjemmefra. Du finder linket til livestreaming nederst på siden.

Tid og sted

Alle temaaftener afholdes i auditoriet i bygning NSK på SDCC, Niels Steensens Vej 6, 2820 Gentofte i tidsrummet kl. 19-21.30. Se kort over området.

Der er gratis parkering.

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig efter først til mølle-princippet.


Se med hjemmefra

Har du ikke mulighed for at deltage på SDCC, kan du se med fra din PC, tablet eller smartphone, når vi livestreamer fra temaaftenerne. Oplæggene lægges på hjemmesiden et par dage efter, så du har mulighed for at se eller gense de forskellige temaaftener, når det passer dig.

Du finder optagelserne fra tidligere temaaftener i boksen 'Se videooptagelser'.

Kontakt os, hvis du har et praktisk spørgsmål eller en ide til en temaaften

Det er vigtigt for os, at temaaftenerne handler om noget, der interesserer dig. Så har du en god idé til et emne til en kommende temaaften, kan du sende dit ønske til e-mailadressen sdc-fp-temaaften-sdcc@regionh.dk. Du kan også skrive til denne adresse, hvis du har et praktisk spørgsmål til temaafterne.

Redaktør