​​​​​​​

Find vej og parkering

​Her finder du information om, hvordan du finder vej til SDCC og muligheder for parkering. Du kan enten se videoen eller oversigtskortet med indgange, parkering ​og vejen hertil fra busstoppestedet.  


Oversigtskort


SDCC er markeret med rødt og ligger bag Akutmodtagelsen på Herlev Hospital. På kortet gåruten fra busstoppet stedet til SDCC med den røde stiplede linje.

Klik på kortet og se det i fuld størrelse


​Hvis du kommer i bil eller på motorcykel

Du kan enten benytte afkørslen til Akutmodtagelsen, hvis du kommer fra Ring 3 eller du kan benytte indkørslen via Hjortespringvej. Begge ligger tæt på vores nye hus. 

Parkeringsmuligheder
Du må parkere på hele Herlev Hospitals matrikel: 

  • I parkeringskælderen under vores bygning
  • På terræn foran vores hus (P6)
  • På en af de øvrige parkeringspladser - de nærmeste er P4, P7 og P9 (parkeringshuset).

Ved nedkørslen til vores parkeringskælder står et lyssignal, som lyser grønt eller rødt alt efter om der er ledige pladser i parkeringskælderen eller om alt er optaget. 

Parkeringsregler
Det er gratis at parkere på hele Herlev matriklen, men der er tidsbegrænset parkering på nogle af parkeringspladserne. Det vil fremgå af skiltningen.  

Pladser uden tidsbegrænsning finder du på P3, P7 og P9 (P-huset).

Forlængelse af parkering
Holder du på en parkeringsplads med 3-timers tidsbegrænsning, kan du som bruger eller pårørende forlænge parkeringen i vores reception, hvis du har behov for det.

Opladning af elbil
Har du brug for at oplade din bil, kan du benytte P2, P7 og P9 (parkeringshuset), hvor der er placeret ladestandere fra EON, Clever. og Spirri.

Hvis du kommer på cykel

Der er cykelparkering både ved den nordlige og sydlige indgang.


Du kan benytte buslinje 5C, 300S eller 30E, som stoppeer ved Herlev Hospital. Den nærmeste S-togsstation er Herlev Station, der ligger 1,6 km væk.


Når du ankommer til Herlev Hospital, er der to gåruter til SDCC:

  • Du kan enten følge stien langs Ring 3 forbi Akutmodtagelsen. SDCC ligger lige bagved denne bygning.

  • Eller du kan gå ind ad hovedindgangen til Herlev Hospital og lige ud gennem Grønnegården til den nordlige indgang til SDCC (Nr. 83). 

​​​​​
Redaktør