Hvad skal du bruge
250 g røde linser (vægt inden kogning)
2 peberfrugter, f.eks. rød og gul
1 agurk
1-2 gulerødder
1 rødløg
Dressing
2 spsk. olivenolie
1-2 spsk. citronsaft
1-2 fed hvidløg
Salt og peber
Sådan gør du
- Kog linserne ca. 10 minutter (må ikke overkoges)
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft
- Skær peberfrugterne over på midten og tag kernerne ud
- Peberfrugterne bages i ovnen, med skindsiden opad, til skindet bliver sort (ca. 15-20 minutter)
- Træk skindet af peberfrugterne og skær dem i tynde strimler
- Agurk, gulerødder og løg snittes i små tern
- Rør dressingen og smag til med citronsaft, salt og peber
- Bland alle ingredienserne sammen og hæld dressingen over.
Næringsberegning pr. portion, ved 5 portioner:
Næringsindhold
kJ: 1200 kcal: 300
protein: 16 g
fedt: 7 g
kulhydrat: 40 g