Kold rød fraichesovs

Opskriften på kold rød fraichesovs blev anvendt i programmet Sundhedsmagasinet, der blev vist på DR1 den 20. september 2016.

Det skal du bruge


3½ dl. (ca. 350 g) fraiche 5 %
2 tomater 
3 spsk. friskhakket persille
2 spsk. tomatpure
6-8 dråber tabasco
½ tsk. salt
Friskkværnet peber

Sådan gør du

1. Rør fraichen op med hakket persille, tomatpure, tabasco, salt og peber
2. Vask tomaterne og skær dem i kvarte
3. 
Skrab kerner og saft ud af tomatbådene og skær tomatkødet i bitte små tern
4. 
Hæld tomatternene i dressingen og bland det godt
5. 
Sæt dressingen i køleskabet til resten af måltidet er klar
6. 
Rør sovsen op inden serveringen og pynt med en tomatbåd og lidt persille

Se alle opskrifter fra programmet.

Redaktør