Kold rød fraichesovs

Opskriften på kold rød fraichesovs blev anvendt i programmet Sundhedsmagasinet, der blev vist på DR1 den 20. september 2016.

Det skal du bruge

3½ dl. (ca. 350 g) fraiche 5 %
2 tomater 
3 spsk. friskhakket persille
2 spsk. tomatpure
6-8 dråber tabasco
½ tsk. salt
Friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Rør fraichen op med hakket persille, tomatpure, tabasco, salt og peber
  2. Vask tomaterne og skær dem i kvarte
  3. Skrab kerner og saft ud af tomatbådene og skær tomatkødet i bitte små tern
  4. Hæld tomatternene i dressingen og bland det godt
  5. Sæt dressingen i køleskabet til resten af måltidet er klar
  6. Rør sovsen op inden serveringen og pynt med en tomatbåd og lidt persille

Se alle opskrifter fra programmet.

Redaktør