Årsberetning

SDCC udgiver hvert år en årsberetning, der giver indblik i konkrete fokusområder og fremskridt, der er sket i årets løb samt giver et overblik over hele organisationen.

Årsberetning 2018

En utrolig virkelyst, stort engagement og et væld af aktiviteter, der alle har til formål at forny og forbedre diabetesbehandlingen. Sådan kan 2018 karakteriseres for SDCC.

Det fremgår af Årsberetningen, hvor man bl.a. kan følge to af SDCC's særlige kendetegn, nemlig brugerinvolvering og tværfaglighed. I 2018 holdt SDCC det første store brugergruppemøde, der mundede ud i flere end 350 forslag til initiativer, hvoraf nogle allerede i løbet af året blev ført ud i livet.

Tværfagligheden blev styrket gennem en lang række projektet både på tværs af enheder i SDCC og med kompetente samarbejdspartnere, ligesom det tværfaglige arbejde med styrket med indførelsen af et stillingskatalog, der åbner for muligheden for delestillinger mellem flere afdelinger på SDCC og stillingsfællesskaber mellem SDCC og eksterne parter som fx kommuner, almen praksis mm.  


Årsberetning 2017

Læs årsberetningen 2017 - det første år som SDCC i Region Hovedstaden. Prioriteterne i året har været at sikre en god forandringsproces og sikker drift i alle enheder og ikke mindst sætte rammerne for, hvordan hele Region Hovedstaden løfter diabetesbehandlingen til et endnu højere niveau.

Viljen til at tænke nyt, traditionerne fra det hæderkronede diabeteshospital og den høje, faglige kvalitet i Region Hovedstaden har i det forløbne år skulle smelte sammen og sætte rammerne for, hvordan SDCC i dag og i fremtiden skal agere for at nå målet om patientcentreret diabetesbehandling i verdensklasse. 


Redaktør