Infotorvet

På ​Infotorvet kan du nemt finde information om diabetes, forskningsprojekter, tilbud fra SDCC m.m. Du har også mulighed for at komme med input til SDCC og til andre brugere. Her kan du læse hvordan. 

Infotorvet ligger overfor bagsiden af cafeen. Det består af ideernes træ og 3 vægtavler. Du er velkommen til at besøge infotorvet og komme med dine input. 

Idéernes træ

På idéernes træ kan du komme med dit input, ønsker og ideer til SDCC. Der er blanke sedler i området som du kan skrive på og klemmer på træet, hvor du kan sætte din seddel.

Vi læser alle input og formidler dem til relevante medarbejdere til inspiration og udvikling af SDCC. ​ 

Vægtavlerne

De 3 vægtavler er inddelt i 6 temaer:

  • Bruger til bruger – en åben opslagstavle, hvor brugerne af SDCC kan kommunikere til hinanden via opslag om fx netværk og tips
  • Idéernes træ med en vejledning til, hvordan man skriver sit input på sedlerne og hænger dem op på træet
  • Behandling med information om fx MinSP (sundhedsplatform), medicinkortet og kurser i forbindelse med behandling
  • Livet med diabetes med informationsmaterialer om fx jul, ferie, ramadan, god mundhygiejne, ferie, symptomer på højt og lavt blodsukker og tips til kulhydrattælling
  • Vær med med information om, hvordan man kan involvere sig yderligere i SDCC, fx via ungepanelet, forskningsprojekter, brugergruppe, m.m.
  • Dit SDCC med information fra SDCC om arrangementer, udgivelser (årsberetning, podcast og lignende), nyheder og meget andet. 

​Kontakt

Har du materiale, spørgsmål, ris eller ros til infotorvet, så send en e-mail til teamet bag: SDC-FP-infotorv@regionh.dkRedaktør