Temaaften: Diabetesbehandling for alle pengene

​I 2016 fik diabetesbehandlingen i Region Hovedstaden et historisk stort løft, da Novo Nordisk Fonden bevilgede tæt ved tre milliarder til Steno Diabetes Center-satsningen. Kom til temaaften på Steno Diabetes Center Copenhagen den 4. december og hør centerdirektør og læge Allan Flyvbjerg fortælle om, hvordan rekordbevillingen bliver forvaltet og kommer brugere i hele regionen til gavn.

Vent...

Region Hovedstaden modtog i 2016 den hidtil største danske donation, da Novo Nordisk Fonden bevilgede 2.945 mia. kr. til at etablere og drive Steno Diabetes Center Copenhagen.

Centret er udset til at være et af verdens førende miljøer inden for diabetesbehandling, -forskning, -uddannelse og -forebyggelse. I starten af 2021 rømmes de historiske bygninger i Gentofte for at indtage det hypermoderne nybyggeri i Herlev, som dermed bliver Nordeuropas største diabeteshospital.

Hvordan skabes verdens bedste diabetesbehandling, og hvem får nytte af milliarderne? Det fortæller centerdirektør og læge Allan Flyvbjerg om på Steno Diabetes Center Copenhagens temaaften den 4. december kl. kl. 19 - 21.30 i auditoriet på Niels Steensens Vej 6 i Gentofte.

Temaaftenen består af en times oplæg og herefter vil der være tid til spørgsmål. I en pause bydes der på en kop te eller kaffe, og det er muligt at møde frivillige fra Diabetesforeningen.

Alle er velkomne. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. 

Temaaftenen d. 4. december er den første i en række, som Steno Diabetes Center Copenhagen holder. Næste temaaften er 12. marts, hvor det handler om diabetes og psyken.

 

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor