Sociolog Camilla Thorgaard er ansat som evaluator på Steno Diabetes Center Copenhagen

​Med mere end 13 års erfaring i rygsækken fra SFI, Kræftens Bekæmpelse og Danmarks Evalueringsinstitut tiltræder Camilla Thorgaard stillingen som chefkonsulent til evaluering og målopfølgning på Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC).

Vent...

SDCC opruster på evalueringsområdet med ansættelsen af Camilla Thorgaard, som skal udvikle og gennemføre evalueringer af SDCC's supplerende behandlingsinitiativer og andre strategiske indsatser.

"Med Camilla Thorgaard forstærker vi vores strategiske indsatsområder, som skal munde ud i forbedret livskvalitet for borgere med diabetes. Der kan synes langt fra kvalitetsdata og regneark til god behandling af personer med diabetes, men professionel identificering af de rette måltal og håndtering af data er af overordentlig stor betydning for, hvordan vi tilrettelægger behandlingsforløb og måler effekten af nye kliniske tiltag. Det er blandt andet det, Camilla Thorgaard har særlig ekspertise i, og som vi har brug for", siger SDCC-direktør, Allan Flyvbjerg.

Camilla Thorgaard er uddannet sociolog fra Københavns Universitet i 2005 og kommer fra en stilling som chefkonsulent i Danmarks Evalueringsinstitut og før da Kræftens Bekæmpelse. Gennemgående har hun arbejdet med analyse- og evalueringsprojekter. Det er også blevet til en udstationering i New York, hvor hun arbejdede som konsulent i et rådgivningsfirma og derudover som netværksfacilitator for fagforeningens Djøfs medlemmer i USA. I øvrigt et ophold, der inspirerede til bogen Blød landing om udstationerede familier, som hun skrev sammen med psykolog Mette Hald. På SDCC skal Camilla Thorgaard evaluere processer og resultater gennem brug af bl.a. statistiske analyser, udvikling af spørgeskemaer og interviews.

Camilla Thorgaard vil få et tæt samarbejde med Team for Kvalitet, programlederne for de Supplerende Behandlingsinitiativer samt de faglige tovholdere for de enkelte indsatser. Hun begynder 1. november og får kontorplads i staben.

Camilla Thorgaard er 43 år og bor i Hellerup med mand og børn.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor