Stor tilfredshed med behandlingen på Steno Diabetes Center Copenhagen

​Den årlige undersøgelse af patienters tilfredshed (LUP) viser flotte resultater for Steno Diabetes Center Copenhagen. Stort set alle vurderinger ligger over eller på gennemsnit og viser samme høje niveau som i 2016.

Vent...

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) har fået flotte resultater i de landsdækkende undersøgelser for patienttilfredshed, LUP.  I stort set samtlige spørgsmål ligger resultaterne på enten over gennemsnittet eller gennemsnittet. Det gælder fx spørgsmålene om den overordnede tilfredshed, servicestandarden og involveringen af patienterne. Her ligger SDCC over gennemsnittet.

"Det er vigtigt for os, at  de personer med diabetes, der er i behandling på SDCC, er i centrum for vores arbejde og både får en professionel behandling af højeste kvalitet og bliver mødt med imødekommenhed.  Vi har haft et travlt år i 2017 med mange nye opgaver, fx implementeringen af Sundhedsplatformen, og jeg er rigtig glad for, at resultaterne viser, at patienterne ikke har mærket travlheden", siger ledende oversygeplejerske Kirsten Engelhard Nielsen.

 

Temaspørgsmål om involvering

LUP har i 2017 inkluderet en række temaspørgsmål, der primært har handlet om involvering af patienter og pårørende samt om, hvorvidt personalet tager patienternes fortælling alvorligt. Også her ligger SDCC over eller på gennemsnittet for fire ud af de fem temaspørgsmål.

"Jeg er især glad for, at vi ligger over gennemsnittet og får så flot en bedømmelse på spørgsmålet om, hvorvidt vi tager patientens fortælling alvorligt. Det er  væsentlige værdier for os," siger klinikchef Tina Vilsbøll

Kun på spørgsmålet om, hvorvidt personalet opdaterer de pårørende ved besøget bliver SDCC vurderet under middel i temaspørgsmålene. Blandt de øvrige spørgsmål gælder det ventetiden på ambulatoriet.

Læs resultaterne for SDCC i årets LUP her

Læs om LUP og landsresultaterne her

https://patientoplevelser.dk/lup/landsdaekkende-undersoegelse-patientoplevelser-lup/lup-somatik-2017-landsdaekkende-undersoegelse

 

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor