Steno Diabetes Center Copenhagen får ny ledende oversygeplejerske

​Dorrit Thorsen tiltræder 1. august som ny ledende oversygeplejerske og en del af klinikledelsen. Hun kommer fra en stilling som ledende oversygeplejerske på Medicinsk Enhed, en samling af tre store specialer og en palliativ enhed, på Amager og Hvidovre Hospital. 

Vent...

Det er en erfaren, klinisk leder, der til august tiltræder stillingen som ledende oversygeplejerske på Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC). Dorrit Thorsen har nemlig de seneste ni år været ledende oversygeplejerske for en stor Medicinsk Enhed på Amager og Hvidovre Hospital. Enheden samler specialerne endokrinologi, kardiologi og lungemedicin samt en palliativ enhed. Den er lokaliseret på to matrikler og har ca. 400 ansatte, 100.000 ambulante besøg og 126 senge. 

”Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af SDCC og dermed en del af det hold, der skal virkeliggøre de store visioner, der er for fremtidens diabetesbehandling. Det er unikt at få muligheden for at arbejde med så mange facetter af både klinisk hverdag og klinisk ledelse inden for et enkelt, væsentligt sygdomsområde, der så efterfølgende skal danne model for mange andre områder,” siger Dorrit Thorsen. 

”Jeg ser især frem til SDCC’s meget unikke, tværfaglige metoder. Jeg har selv en tværfaglig tilgang til opgaveløsninger, og på SDCC håber jeg at kunne bidrage med min erfaring i at trække på mange fagligheder og samle dem i en fælles retning, så vi både i strategi og praksis er fælles om at løfte opgaverne med hver vores faglige tilgange og kompetencer. Det gælder i vores interne samarbejde i Klinikken og med resten af SDCC og i de mange, vigtige samarbejder med fx praksislægerne, de kommunale sundhedsansatte og ikke mindst med brugere og pårørende,” fortsætter hun.

Stærk og alsidig chefgruppe

Ansættelsesudvalget har, lige som ved ansættelsen af klinikchef Anne Mette Rosenfalck,  været bredt og tværfagligt sammensat for at sikre den rette kandidat til stillingen. I udvalget var der enighed om at pege på Dorrit som ny ledende oversygeplejerske.

”Dorrit er en erfaren, klinisk leder og har blik for det tværfaglige. Samtidig er hun en stærk, ledelsesmæssig profil med forståelse for at omsætte strategi til praksis og inddrage både medarbejdere og brugere ved store forandringer, bl.a. har hun erfaring i klinisk organisering i forbindelse med nybyggeri og er vant til at lede på to matrikler. Jeg glæder mig rigtig meget til at byde hende velkommen på SDCC,” siger centerdirektør Allan Flyvbjerg og tilføjer, at med Dorrit Thorsen er den sidste brik faldet på plads i en stærk og alsidig chefgruppe på SDCC, som kan fortsætte det strategiske fokus på både høj faglighed, udvikling, sikker drift og synlig ledelse.

Dorrit Thorsen tiltræder stillingen som ledende oversygeplejerske på SDCC d. 1. august. Som ledende oversygeplejerske vil hun sammen med klinikchef Anne Mette Rosenfalck udgøre klinikledelsen og være en del af SDCC’s chefgruppe.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor