Ombygning af klinikken i sommerferien

​Daghospitalets funktioner sammenlægges med klinikkens funktioner og samtidig udvides antallet af konsultationsrum.

Vent...

​Klinikken på SDCC oplever et voksende antal patienter og behandlere, og der har gennem den senere tid været ekstra pres på konsultationsrum. Det imødekommer vi nu med inddragelse og ombygning af kontorlokaler til konsultationsrum og samtidig gennemføres en række andre tiltag.

”De ambulante funktioner i type 1-diabetes team samles i klinikken, således at daghospitalet nedlægges og funktionerne varetages fremover samlet i klinikken. Det betyder, at vores kalendersystem skal tilpasses denne nye struktur, og derfor kan vi frem til 1. september ikke give en ny tid med hjem, når man afslutter sit besøg, men vil i stedet modtage en tid i e-boks, ” siger Mette Glindorf, konstitueret ledende oversygeplejerske.

De øvrige tiltag, der er planlagt med ombygningen er udvidelse af undersøgelsesrum i øjenklinikken, og lokaler til de samarbejder, som er etableret med andre afdelinger i regionen, fx indenfor diabetisk nyresygdom.

”Ombygningen giver os mulighed for at afprøve forskellige samarbejdsmodeller mellem de forskellige faggrupper i klinikken. Vi håber, at det giver os en viden og erfaring med at skabe et sammenhængende flow, som giver værdi for både personer med diabetes og behandlerne, og som vi kan tage med i det nye center ”siger Mette Glindorf.

SDCC beklager de gener det må give med byggerod og manglende mulighed for at udlevere nyt tider.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor