SDCC lancerer nyt videncenter med uafhængig viden om hverdagen med diabetes

Videncenter for Diabetes, www.videncenterfordiabetes.dk, giver adgang til forskningsbaseret viden, der har til formål at gøre hverdagen med diabetes både lettere og sundere. 
Vent...

​Hvad sker der i kroppen, når man har diabetes? Hvad er symptomerne på diabetes? Hvad må man spise – og hvordan med sport?

Hverdagen med diabetes er fuld af spørgsmål og praktiske ting at tage stilling til – både for dem, der har diabetes, for pårørende og for alle andre tæt på en person med diabetes og adgang til troværdig og opdateret viden er derfor vigtigt.

Det er netop, hvad man får adgang til hos Videncenter for Diabetes. Videncentret er netop lanceret af Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) og har som formål at formidle viden baseret på den nyeste forskning og på praktiske erfaringer fra diabetesklinikker i både Danmark og udlandet.

”Vi er rigtig stolte af at kunne præsentere videncentret. Vores mål er samle sober og uafhængig viden baseret på forskning på ét sted, så det dermed er let at finde brugbar viden i hverdagen for personer med diabetes, pårørende og sundhedsprofessionelle,” siger SDCC's direktør Allan Flyvbjerg og tilføjer, at han i de 40 år, han har beskæftiget sig med diabetes har savnet netop sådan en vidensportal.
Se mere hos Videncenter for Diabetes, der løbende bliver opdateret og udbygget med temaer og ny viden om diabetes.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor