​Allan Flyvbjerg har viet det meste af sit arbejdsliv til diabetessagen, bl.a. som formand for Diabetesforeningen og de seneste seks år som direktør for Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC). ​Foto: Lizette Kabré

Allan Flyvbjerg stopper som direktør

​Efter seks år i førersædet stopper Allan Flyvbjerg som direktør for Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) ved udgangen af september.​

Vent...

​"Mr. Diabetes" har valgt at opsige sin stilling som direktør for Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) for at gå på pension. Allan Flyvbjerg er 63 år og stopper ved udgangen af september i år. Det har han meddelt Region Hovedstaden.

"Det har været seks spændende år, hvor min første opgave var at lede den proces, der skulle bringe det tidligere privatejede Steno Diabetes Center godt og sikkert ind i Region Hovedstaden. Den opgave er tilendebragt og løbende målinger viser, at de personer med diabetes, der behandles på hospitalet, er blandt regionens mest tilfredse. Det samme gælder de ansatte," siger Allan Flyvbjerg i den pressemeddelelse, der er udsendt fra Region Hovedstaden.

Allan Flyvbjerg har dedikeret det meste af sit arbejdsliv til diabetes.

Før jobbet som direktør ved SDCC og klinisk professor ved Københavns Universitet var Allan Flyvbjerg dekan ved Aarhus Universitet igennem seks år og før da formand for Diabetesforeningen i 11 år. I samme periode var han overlæge ved Aarhus Universitetshospital og diabetesprofessor ved Aarhus Universitet. 

"Rent ud sagt – jeg glæder mig"

"Nu er tiden kommet til, at jeg vil have meget mere tid med min familie og til mine mange fritidsinteresser. Jeg vil også fortsætte med noget bestyrelsesarbejde, men jeg vil rent ud sagt glæde mig til at have rigtig god tid til mine personlige nøgleinteresser," siger Allan Flyvbjerg. 

Koncerndirektør i Region Hovedstaden og bestyrelsesformand for Steno Diabetes Center Copenhagen Dorthe Crüger understreger i pressemeddelelsen, at Allan Flyvbjerg altid har haft et ufravigeligt fokus på at forbedre livskvaliteten og livslængden for personer med diabetes.

"Det fokus har også gennemsyret Allans arbejde på Steno Diabetes Center Copenhagen. Han har desuden sin del af æren for, at Steno Diabetes Center Copenhagens nye hospitalsbyggeri i Herlev har holdt tidsplan, budget og den høje kvalitet," siger Dorthe Crüger, der tilføjer, at han har bidraget stærkt til, at Steno Diabetes Center Copenhagen er kendt nationalt og internationalt for sit banebrydende arbejde med værdibaseret sundhed.

På vegne af Region Hovedstaden vil hun gerne sige ham en stor tak for indsatsen – og held og lykke med alle de kommende planer.

Allan Flyvbjerg har valgt at opsige sin stilling godt tre måneder, før han stopper, så regionen har god tid til at finde hans afløser.

Stillingen bliver slået op snarest muligt.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor