Fem stjerner til Steno-byggeri

​Steno Diabetes Center Copenhagen roses i Kristeligt Dagblad for sin gæstfri atmosfære og smukke omgivelser.​

Vent...

"Recept på en sundere arkitektur". Sådan lyder overskriften i anmeldelsen i Kristeligt Dagblad af det nybyggede Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) i Herlev.

Arkitekturanmelder Torben Weirup giver fem ud af seks stjerner til byggeriet. Han fremhæver den store have på taget og gårdhaverne med hver sin stemning og fortælling. Også parkering i kælderen under byggeriet fremhæves som et stort plus.

"En balsal"​

Men "skønheden bor indeni", skriver Torben Weirup, der beskriver receptionsområdet som en "balsal" og roser muligheden for at bruge ventetiden indimellem konsultationerne på noget fornuftigt og i smukke omgivelser:

"Det er lykkedes arkitekterne bag byggeriet at skabe en varmere og mere imødekommende atmosfære, end man sædvanligvis møder på besøg på danske hospitaler. Ved hjælp af gulve og inventar af træ, små vente- og pauseområder og udsynet til natur de fleste steder opstår et mere gæstfrit rum."

Også Politiken har rost byggeriet og gav i deres arkitekturanmeldelse i december fire ud af seks hjerter til SDCC-byggeriet.

​Læs anmeldelsen​ i Kristeligt Dagblad (bag betalingsmur)​

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor