​​​

Novo Nordisk Fondens bestyrelse besøgte det nye diabeteshospital

Gæsterne hørte om visionerne bag det nye Steno Diabetes Center Copenhagen, om arbejdet uden for hospitalets mure og om et nyt projekt, der skal gøre det lettere at uploade, se og bruge diabetesteknologiske behandlingsdata.

Vent...

Den 1. december besøgte Novo Nordisk Fondens bestyrelse det nye Steno Diabetes Center Copenhagen i Herlev. Opførelsen af hospitalet er muliggjort gennem et offentligt-privat samarbejde mellem Region Hovedstaden og fonden, som har bevilliget 2,95 mia. kr. til projektet. Heraf er 700 mio. kr. gået til byggeriet. ​

Derfor var det et særligt besøg denne aften, hvor gæsterne fik mulighed for at stille alle deres spørgsmål til direktør Allan Flyvbjerg. Han fortalte både om visionerne bag den nye bygning og SDCC’s arbejde med at udvikle diabetesbehandling og -forebyggelse uden for murene i Herlev. 

Gæsterne hørte også om et nyt projekt, StenoPool, som skal skabe én samlet platform for diabetesteknologiske behandlingsdata. Bag projektet står Kirsten Nørgaard, forskningsleder, overlæge og professor i diabetesteknologi. Hun viste den nye upload-station og fortalte om projektet, der skal gøre det lettere for brugerne at uploade, se og bruge deres egne data.

Du kan se billeder fra besøget her:

Bestyrelsen og de øvrige gæster ved en af trapperne i det nye Steno Diabetes Center Copenhagen.Kirsten Nørgaard fortæller om projektet StenoPool.

Allan Flyvbjerg fortæller om visionerne bag det nye diabeteshospital.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor