SDCC kåret som et af verdens bedste specialhospitaler

​Det amerikanske magasin Newsweek står bag kåringen, der er foretaget på baggrund af kvalitetsdata samt vurderinger fra både patienter og lægefaglige eksperter. SDCC er eneste diabeteshospital, der er kommet med på listen. 

Vent...

​SDCC er netop kåret som et af verdens 200 bedste specialiserede hospitaler og er det eneste på listen inden for specialet diabetes. Kåringen kommer fra magasinet Newsweek, der på baggrund af kvalitetsdata samt vurderinger fra lægefaglige eksperter og patienter har udpeget de 200 hospitaler fra 25 lande over hele verden. 

”Jeg er virkelig stolt og også meget ydmyg over anerkendelsen og den internationale opmærksomhed, der er på SDCC arbejde. Frem for alt vil jeg dog skynde mig med at sende anerkendelsen videre til dem, der fortjener den: Nemlig alle de dedikerede og engagerede medarbejdere, der er på SDCC,” siger SDCCs direktør Allan Flyvbjerg. 

 Listen fra Newsweek angiver ikke den præcise placering af hospitalerne, da det er svært at sammenligne forskellige specialer op mod hinanden. Den er lavet på baggrund af anbefalinger fra godt 70.000 sundhedsfaglige eksperter, patienttilfredshedsundersøgelser samt kvalitetsdata fra hospitalerne om, hvor gode de er til at indfri bl.a. mål for kvalitet i behandlingen og patientsikkerhed.

Ud over SDCC er også et andet, dansk hospital kåret som et af de 200 bedste specialhospitaler, nemlig Hammel Neurocenter i Region Midtjylland. Hammel Neurocenter er også det eneste hospital på listen inden for neurohabilitering. Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor