Steno Diabetes Center Copenhagen lancerer Steno Diabetesråd

​Borgere i Region Hovedstaden kan nu få en stemme i et netbaseret brugerpanel, som Steno Diabetes Center Copenhagen lancerer i denne uge.

Vent...

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er klar til at lancere Steno Diabetesråd for alle borgere over 15 år, der enten selv har diabetes eller er pårørende til en person med diabetes. Rådet er et online-panel, hvor man løbende får tilsendt spørgsmål og afstemninger om livet med diabetes.

”Rigtigt mange vil gerne bidrage til udviklingen af diabetesbehandlingen i Danmark, og vi har længe ønsket os en platform på nettet, hvor personer med diabetes kan deltage systematisk ,” siger Lone Holm, der arbejder med brugerinvolvering på SDCC. ” Vi håber, at rigtig mange vil benytte sig af muligheden. Brugerne sidder hver især med en unik viden, som kan forme de nye indsatser og tilbud.”
 

Rekrutteringskampagne

Steno Diabetesråd er i første omgang for borgere i Region Hovedstaden. Det er målet, at Steno Diabetesråd inden sommerferien har op mod 500 tilmeldte personer med diabetes og deres pårørende. I løbet af de to næste måneder kører SDCC en rekrutteringskampagne på Facebook, Google og på egne kanaler og i klinikken. Både de voksne, de unge og børnefamilierne opfordres til at være med.

”Målgruppen er i første omgang Region Hovedstadens borgere, og på sigt håber vi at kunne udvide Steno Diabetesråd til et nationalt råd sammen med de andre Steno-centre, ” siger Lone Holm.

Der planlægges 6-10 undersøgelser årligt, og er man tilmeldt Steno Diabetesråd får man automatisk en mail, når der er en ny undersøgelse. Det er helt frivilligt, hvor længe og hvor meget man ønsker at deltage.

Der er åben for tilmelding på www.stenodiabetesråd.dk.

På grund af love og regler om personfølsomme oplysninger, skal brugerne anvende NemID for at tilmelde sig. 

Læs mere om Steno Diabetesråd

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor