SDCC-telefonkonsultationer kan foregå fra ’skjult nummer’

​Alle konsultationer er omlagt til telefonkonsultationer og mange foregår med opkald via ’skjult nummer’. Det er for at sikre patientsikkerheden. Læs mere om telefonkonsultationerne her.

Vent...

Lige nu har Klinikken på SDCC omlagt alle planlagte konsultationer til telefonkonsultationer. Det betyder, at konsultationerne foregår via et opkald fra en læge eller sygeplejersker SDCC – ofte den faste behandler.  

Vi har derfor mange flere telefoner i gang end sædvanligt, og mange gange vil opkaldet foregår opkaldet via telefon, der viser 'skjult nummer'. Det er for at sikre patientsikkerheden, så der ikke er mange telefonnumre i omløb, men kun SDCCs hovednummer, som det altid er muligt at ringe til.

Vi oplever dog, at mange ikke tager telefonen på den aftalte telefontid, når opkaldet viser 'skjult nummer'.

En telefonkonsultation fra SDCC foregår således:

  • Vi har altid aftalt tidspunktet for telefonkonsultationen med dig forud. Det er sket enten via e-boks eller via et opkald fra en SDCC-patientkoordinator. I opkaldet aftaler vi udelukkende tid for telefonkonsultation.
  • Vi ringer som udgangspunkt på det aftalte tidspunkt for telefonkonsultationen. Dog vil aftenkonsultationer foregå i dagtid.
  • Vi tilstræber, at det er din faste/aftalte behandler, der har telefonkonsultationen sammen med dig, men med det forbehold, at vi har rigtig meget af vores arbejde omlagt for tiden.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt opkaldet kommer fra SDCC, er du velkommen til at bede om navnet på den, der ringer og herefter ringe via SDCCs hovednummer, tlf. 3968 0800, og bede om at blive stillet om til vedkomne.

Læs mere om telefonkonsultationerne.

https://www.sdcc.dk/presse-og-nyheder/nyheder/Sider/Planlagte-behandlinger-oml%C3%A6gges-til-telefonkonsultationer-under-Coronavirus-pandemien.aspx?fbclid=IwAR3UPz1OrpbJttXI6wNyGJdelR4qBik37hAFoZ8fmoesTbiSIR5b9I9Ohfo

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor