Kom med til webinar om diabetes og coronavirus

​Tirsdag d. 28. april kl. 16 holder SDCC et live-oplæg, hvor du kan høre - og spørge - professor og overlæge Peter Rossing om, hvad vi ved om diabetes og coronavirus. 

Vent...

​ Hvad ved vi om diabetes og coronavirus?

Det har vi spurgt diabetesprofessor, overlæge og forsker i diabeteskomplikationer Peter Rossing om, og han giver svar i et live-oplæg.

Det foregår tirsdag d. 28. april kl. 16 via dette link på Videncenter for Diabetes:
 
Oplægget er for dig, der har diabetes eller er pårørende til en med diabetes. Du deltager ved at gå ind på siden, hvor oplægget så går i gang kl. 16. Du skal ikke bruge password eller logge ind.

Stil spørgsmål til Peter Rossing

Peter Rossing indleder med at holde et kort oplæg. Her fortæller han blandt andet , hvad vi ved – og hvad vi ikke ved – om diabetes i forhold til at være i risikogruppe, om der er særlige faktorer, f.eks. komplikationer, forhøjet blodtryk eller blodsukkerregulering, der spiller ind.

Efter oplægget vil Peter svare på spørgsmål og dermed hjælpe jer til at få svar på noget af det, der fylder i jeres hverdag – hvad enten I selv har diabetes eller er pårørende til én, der har diabetes.

Du kan stille spørgsmålene via en dialogboks, der kommer frem på siden under live-oplægget. Husk dog, at du skal passe på dine personlige oplysninger og derfor ikke stille personlige spørgsmål. Prøv i stedet at omformulere dem til generelle spørgsmål.

Videncenter for Diabetes har også svaret på spørgsmål om coronavirus, som du kan finde her.
Der kommer løbende flere svar til.   


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor