​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Temaaftener

​Som en del af arbejdet med brugerinvolvering kan du nu komme til temaaftener på Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC). Her vil forskellige emner om diabetes være i fokus, og du kan selv komme med ønsker til emner til kommende temaaftener.

Når man lever, kender en eller arbejder med diabetes, dukker der naturligt mange spørgsmål op. Om sygdommen, behandling eller ny forskning om diabetes. De spørgsmål vil SDCC gerne hjælpe med at svare på.

Hver tredje måned holder vi en temaaften, hvor der vil være et fagligt oplæg og efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderen. Du har også mulighed for at møde frivillige fra Diabetesforeningen i pausen.

Alle kan deltage

Temaaftenerne på SDCC er åbne for alle – personer med diabetes, pårørende, fagpersoner og andre interesserede. Vi livestreamer fra hver temaaften, så du kan følge med hjemmefra. Du finder linket til livestreaming nederst på siden.

Tid og sted

Alle temaaftener afholdes på ​SDCC, Borgmester Ib Juuls Vej 89, 2730 Herlev (den sydlige indgang):
Se oversigtskort

Der kan forekomme temaaftener, som på grund af restriktioner i forbindelse med Covid-19, udelukkende afholdes on-line. Det vil fremgå af omtalen af temaaftenen.

Program og tilmelding​


Emner for kommende temaaftener

​Dato                            Emne                                                                       Oplægsholder

​19. april 2023
​Hvad er ligheden mellem vin og wienerbrød?
Om ​hjernen, sprut og stoffer.
​Henrik Rindom
Psykiater og overlæge​
13. september 2023
​Fremtidens behandling af personer med type 2-diabetes
​Jørgen Rungby
Professor, overlæge og forskningsleder på SDCC


​Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig efter først til mølle-princippet.

​ ​
​​​​​​​​ ​​​​​

​Se med on-line

Har du ikke mulighed for at deltage ​fysisk, kan du se med on-line fra din PC. Du klikker dig på den​​​n​e​​​ side for at se oplægget.

Se tidligere afholdte temaaftener

Alle oplæg bliver videofilmet og publiceret her på hjemmesiden kort tid efter de er blevet afholdt, så du har mulighed for at se eller gense dem. Se oversigten med videoerRedaktør